Opplevelse for livet

Det er veldig rart å sitte hjemme i egen stue her i Norge, 7 måneder etter opptakene på Mauritius å se seg selv på skjermen. Det er både gøy, trist og kult på en gang. Det er liksom på en måte så lenge siden alt sammen skjedde, samtidig så er det akkurat som om det skjedde i går. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det. Det er gøy å få se hvordan alt sammen er klipt sammen, trist når jeg ser igjen leie episoder eller krangler og kult når det på skjermen får meg til å huske hvor sinnsykt fett vi hadde det. Det er en opplevelse for livet som ingen noen gang kan ta fra meg. 

I gårsdagens episode var det veldig trist å se at venninnen min Cecilie reiste hjem. Lloyd måtte også dra og det var også leit. Han var alltid den som foreslo drikkeleker eller begynte å danse. Jeg skrev ikke så mye om han i gårsdagens innlegg, fordi jeg kom nærmere Cecilie enn Lloyd, for vi hadde vært mye sammen. Uansett så begynte jeg å gråte på nytt da jeg så det på skjermen. Det var vondt å gjenoppleve via skjermen da de dro.

Cecilie er veldig spesiell og jeg er så glad i henne ♥ Vi to hadde liksom kjemi allerede fra første sekund da vi møttes. I gårsdagens episode så flommet liksom alle minnene jeg har med henne fra opptak tilbake igjen. Helt fra hvordan Cecilie og jeg ble kjent på Gardermoen en iskald vinterdag i januar da vi fløy sammen til Mauritius med Malin og Rikke. Cecilie var med helt fra starten av og vi delte så masse. Selvsagt mye mer enn det som vises på skjermen. Det begynte liksom med flyturen med Emirates Airlines og mellomlandinga midt på natta i Dubai. Vi to satt sammen og skravla gikk om de tingene vi fikk lov til å snakke om. (Vi fikk nemlig ikke lov til å fortelle for mye om oss selv, sånn at dere seere skulle kunne være med på at vi ble kjent). Men vi fikk prate om klær, musikk, mote og gutter ha ha. Og det gjorde vi!
Da vi ankom Mauritius, skulle vi jentene bo på et luksushotell noen dager før opptakene skulle begynne. Da delte Cecilie og jeg rom og Rikke og Malin delte et annet. Vi hadde det så bra sammen, vi bada i poolen, spiste god mat, snakket og spekulerte i åssen gutta kom til å være. Så en dag skulle opptakene begynne og vi fikk endelig møte guttene på stranda og opptakene starta. Hele tida var Cecilie og jeg sammen og delte masse små øyeblikk sammen. Derfor var det så trist da hun måtte reise hjem. Å se det på skjermen igjen her hjemme i går, fikk meg til å tenke på hvor lei meg jeg var da vi var på opptak. Heldigvis har Cecilie og jeg kontakt i dag og er gode venner ♥

Mange har spurt om hvordan ting foregår på innspillingen av Ex on the beach. Så jeg tenkte å skrive noen innlegg om det senere!

 

9 kommentarer
  1. Så fantastisk fint skrevet. Fikk tårer i øynene da jeg leste det og fikk flashback av alle minnene våre sammen..❤️
   Du betyr så mye for meg og uten deg hadde opplevelsen vært Shit fordi du er LOCAAA, og fikk meg til å le hele tiden😂😩
   Husker spesielt dagene hvor det var storm og vi var på lock down og delte hotellrom. Alt vi snakket om, så sovne, våkne igjen å ha latterkrampe. Iloveu❤️

  2. Hei
   Jeg lurer på noe, er ikke du sammen med Andrian?
   Hvorfor følger dere ikke hverandre eller legger ut noe av hverandre på Instagram??

  3. Hva tenker du ang det folk sier om at det som skjedde med deg, Helene og Daniel kunne minne om en voldtekt og at det var overgrep på han osv?

  4. Jeg lurer veldig på hvordan castingen til ex on the beach fungerte? Hvordan fant de alle eksene og hvordan og når velger de hvem som skal komme inn og når?
   Hvor er eksene mens de venter på å få komme inn?

  5. Huff og huff…. tragisk. Tenk på alle unge som tror at ex om the beach er slik verden er… Som Ylvis-Bård sa det: «Du vet hvis du har vært i en dyrehage, er det av og til sånn at de åpner buret, slik at du kan gå inn til apene».
   Akkurat slik er det å se ex on the beach på TV!

  6. Melina, gjør oss en tjeneste. Det virker som du ikke har noe å komme med i en diskusjon, i stedet går du til personangrep å slenger dritt. Vær så snill, å i stedet for å åpne munnen, å la det renne drit, så hold munnen lukket å vent til noe fornuftig faller deg inn. Virker som du ikke eier sosial intelligens

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg