Jeg hater..

Jeg hater mandager, men søndager mer!

Så var det mandag og jeg skal ikke late som om jeg er en av dem som liksom omfavner en ny uke med nye utfordringer og late som om det er så stas. Jeg liker egentlig ikke mandager og sånn er det. Men søndager er faktisk den dagen i uka jeg liker aller minst. Hvorfor? Det er fordi 9 av 10 søndager bare er helt jævlige. Som regel så er jeg sliten etter lørdagen og orker ikke gjøre noe som helst på en søndag. Jeg kan liksom tåle søndagen litt bedre om lørdagskvelden var verdt det, men noen ganger blir ikke lørdagene helt som forventa og da blir søndagen dobbelt så kjip. Noen som kjenner seg igjen?

Men heldigvis kom jeg meg gjennom søndagen sammen med Nora og litt serier og god mat. Så nå er det blitt mandag og vi får se hvordan denne uka blir. I kveld slipper de ny episode av Ex on the beach på Dplay og den er jeg veldig spent på å se. 

Planen i dag er egentlig å reise til Inger og Sandra, bare slappe av og kose oss. Elsk på jentekvelder! 


(bilde lånt fra pinterest)

Ha en fin kveld ♥

2 kommentarer
  1. Har egentlig sansen for deg, men du er virkelig elendig på å formulere deg skriftlig. Tror du må gjøre en del tiltak for å klare å holde deg på topplista når Ex on the beach er over.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg