JEG SKAL DELE UT PRIS

Hei dere ♥
Akkurat nå er jeg hos venninnen min Jamilla i Moss, utrolig koselig. Vi har hatt en skikkelig kozy jentedag noe jeg trengte, er så godt å se snuppa mi igjen .Vi startet selvfølgelig dagen med å shoppe siden det er black friday og da kan man komme over noen kupp. Selvfølgelig fant jeg noen godbiter som ble med meg hjem. Etter vi hadde handlet og tittet ferdig dro vi hjem til Jamilla for å lage litt mat, det ble nachos som stod på menyen i dag, døds digg! 

 

HERREGUUD DERE!! IMORGEN SÅ SKAL JEG NOE STORT, JEG SKAL DELE UT PRIS PÅ P3 GULL!!!
Det gleder jeg meg masse til, jeg skal dele ut prisen med Henrik fra ex on the beach. Assååå- det hadde jeg aldri sett for meg et år tilbake.
Ønsk meg lykke til for det trenger jeg! 

Vi blogges, ha en fin fredag videre<3 

9 kommentarer
  1. VELDIG VIKTIG:
   Hei❤️❤️ vi er 8 jenter som er veldig store fan av deg! Vi har 10.klasseball den 17.januar på Høyenhall skole❤️ Vi skal ha en slags varebil, og når dørene åpner seg skal det komme masse ballonger, konfetti, musikk osvosv.
   Derfor lurte vi på om du værsåsnill kan gjøre oss en tjeneste å åpne dørene for oss! Det hadde vert så utrolig snillt og morsomt!! Og det hadde betydd så uendelig mye for oss. De andre har er så bra ankomst og vi har ingen sjans til å vinne uten deg!!!
   (Det hadde blitt en veldig kul video til yt!!!❤️❤️❤️❤️❤️)
   Hilsen Fatima og 7 andre jenter!!!!

  2. Du er så utrolig deilig. Hvordan kan jeg komme i kontakt med deg? Mitt tlf.nr. Er 94852762. Med forelsket hilsen Thomas Løkenhagen😘😘😘

  3. Åssen klarer du og si at norsk natur er stygg fordi du har 71.. bare fordi du har litt vondt og klager fordi du er ei rosa blogger. Du er 23 år så voks litt opp og ikke bare klag på tv

  4. Åssen klarer du og si at norsk natur er stygg fordi du har har vært på 71.. bare fordi du har litt vondt og klager fordi du er ei rosa blogger. Du er 23 år så voks litt opp og ikke bare klag på tv

  5. Fy faen for en skandale onlyfansen din er! Du lovde video av både rævhål å fitte, men fikk ingen av delane! Få tilbake pengane augeblikkelig di skitne jævla manipulerande hore!!!!!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg