Opplevelse for livet

Det er veldig rart å sitte hjemme i egen stue her i Norge, 7 måneder etter opptakene på Mauritius å se seg selv på skjermen. Det er både gøy, trist og kult på en gang. Det er liksom på en måte så lenge siden alt sammen skjedde, samtidig så er det akkurat som om det skjedde i går. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det. Det er gøy å få se hvordan alt sammen er klipt sammen, trist når jeg ser igjen leie episoder eller krangler og kult når det på skjermen får meg til å huske hvor sinnsykt fett vi hadde det. Det er en opplevelse for livet som ingen noen gang kan ta fra meg. 

I gårsdagens episode var det veldig trist å se at venninnen min Cecilie reiste hjem. Lloyd måtte også dra og det var også leit. Han var alltid den som foreslo drikkeleker eller begynte å danse. Jeg skrev ikke så mye om han i gårsdagens innlegg, fordi jeg kom nærmere Cecilie enn Lloyd, for vi hadde vært mye sammen. Uansett så begynte jeg å gråte på nytt da jeg så det på skjermen. Det var vondt å gjenoppleve via skjermen da de dro.

Cecilie er veldig spesiell og jeg er så glad i henne ♥ Vi to hadde liksom kjemi allerede fra første sekund da vi møttes. I gårsdagens episode så flommet liksom alle minnene jeg har med henne fra opptak tilbake igjen. Helt fra hvordan Cecilie og jeg ble kjent på Gardermoen en iskald vinterdag i januar da vi fløy sammen til Mauritius med Malin og Rikke. Cecilie var med helt fra starten av og vi delte så masse. Selvsagt mye mer enn det som vises på skjermen. Det begynte liksom med flyturen med Emirates Airlines og mellomlandinga midt på natta i Dubai. Vi to satt sammen og skravla gikk om de tingene vi fikk lov til å snakke om. (Vi fikk nemlig ikke lov til å fortelle for mye om oss selv, sånn at dere seere skulle kunne være med på at vi ble kjent). Men vi fikk prate om klær, musikk, mote og gutter ha ha. Og det gjorde vi!
Da vi ankom Mauritius, skulle vi jentene bo på et luksushotell noen dager før opptakene skulle begynne. Da delte Cecilie og jeg rom og Rikke og Malin delte et annet. Vi hadde det så bra sammen, vi bada i poolen, spiste god mat, snakket og spekulerte i åssen gutta kom til å være. Så en dag skulle opptakene begynne og vi fikk endelig møte guttene på stranda og opptakene starta. Hele tida var Cecilie og jeg sammen og delte masse små øyeblikk sammen. Derfor var det så trist da hun måtte reise hjem. Å se det på skjermen igjen her hjemme i går, fikk meg til å tenke på hvor lei meg jeg var da vi var på opptak. Heldigvis har Cecilie og jeg kontakt i dag og er gode venner ♥

Mange har spurt om hvordan ting foregår på innspillingen av Ex on the beach. Så jeg tenkte å skrive noen innlegg om det senere!

 

Kjærlighetssorg..

Åh, da var det tid for at min kjære gode venninne Cecilie skulle reise hjem fra ex on the beach, husker den dagen veldig godt. Noe av det vondeste som skjedde inne på ex on the beach, jeg hadde virkelig kjærlighetssorg. Sitter med tårer i øynene når jeg skriver dette, følsom? ja, det er jeg. Husker jeg pakket tingene mine og ville reise hjem, for jeg følte meg veldig alene på villaen.. med tanke på dårlig stemning tidligere dagene. Men jeg hadde heldigvis mennesker som brydde seg mer enn det jeg trodde. Jeg skulle egentlig sove alene på rommet, men snille Jørgen sov på rom med meg og var en støttende og god venn. Han snudde om sorgen over til glede, hehe. Så mye jeg lo den natten!  Cecilie er en veldig flott jente som jeg klikket godt med fra første stund, en venninne jeg vil ha livet ut. Vi er så like på mange områder-men også ulike. Savnet var stort, men kjærligheten for den jenta satt dypt inne i hjerte ♥

Nå har jeg endelig begynt å vise hvem gladlaksen Melina er, og ikke bare drama Melina. Må sies at jeg levde et liv uten grenser på Mauritius, men jeg synes det er så fint alle sidene mine kommer frem på TV, både på godt og vondt. Ingen mennesker er perfekte, alle har en mørk side. Alle gjør feil og alle gjør mye godt. 


(Bilde lånt fra Dplay)
 

Svar på spørsmålsrunden del 2

Siden jeg delte spørsmålsrunden opp i 2 deler, kommer del to her. Enjoyy! 

Har du ADHD?
Jeg har aldri sjekket meg for det, tror jeg(?) men jeg tror jeg har ADHD med tanke energinivået og temperamentet mitt. 

Hvilken gloss er det du bruker på flere av bildene dine? Den er så fin!
Jeg bruker flere forskjellig, men jeg elsker nude. Bruker clarins, mac og nyx. 

Er du oppvokst i Moss?
Nei, jeg er oppvokst på Hvaler/Fredrikstad. 

Hva fikk deg til å bestemme deg på å være med på ex on the beach?
Jeg har jo alltid hatt lyst til og være med på TV.
Jeg har alltid fulgt med på det svenske Ex on the beach og hadde lyst til å melde meg på der, men så fikk jeg muligheten i Norge. 

Er ikke du og Malin venner??
Jo, Malin og jeg er venner. 

Hvor mange gram har du i brystene og hvor kjøper du bh? Sliter med å finne store str 🙁
Jeg har 450gram i hver bryst. Jeg bruker sjeldent bh, men jeg pleier å finne noen i riktig strl på hm, cubus osv. 

Du er driiit rå, digger deg! Ikke ta deg nær av det folk sier, fuck de
Hvor rått var ex on the beach fra 1-10, anbefaler du folk til å melde seg på?

Tusen takk, betyr mye♥ personlig synes jeg ex on the beach var 11 i seg selv, jeg anbefaler alle til å melde seg på. Du vil få en opplevelse og venner for livet! og ikke minst lære mye nytt om deg selv. 

Vil du ha barn?
Ja, absolutt. Men ikke før om noen år!

Har du gjort noe med rumpa de?
Nei, det har jeg ikke gjort (enda)

Hvem av deltagerne liker du minst? 
Her hjemme liker jeg alle, men på villaen likte jeg Marielle minst. 

Håper du likte innlegget! 

 

Perfekt helg i Oslo

Denne helgen har vært så fantastisk fin, tilbragt den med masse fine mennesker. På fredag var jeg i Oslo med min kjære, Adrian. Verdens søteste gutt. Vi var på festival på havna med Henrik. Det var masse folk der og god stemning. Adrian er sykt opptatt av musikk og lager og produserer låter selv, så han fikk sikkert masse inspirasjon. Jeg bare koset meg! Da festivalen var ferdig dro vi på byen med noen bekjente. Jeg ville være uthvilt til lørdag for da skulle jeg være med vakre Sara, men tro det eller ei- jeg fikk bare 2 timers søvn, hehe. 
Sara og jeg har kjent hverandre i noen år og elsker å feste sammen. Vi hadde avtalt å ha en jente-dag i Oslo, som ble litt lengre enn vi hadde avtalt. Vi ble i Oslo til mandag, altså til ikveld. Da leide vi lekkert hotellrom på Radisson plaza hotell og fikser oss der mens vi vorset og snakket om alt og ingenting- typisk jentevors. Før vi dro videre på byen tok vi et glass vin på skybar på hotellet. Vi dro ut på Lawo terrasse og drakk litt for mange drinker fordi de lager sykt god drikke der haha. Flere kjente meg igjen og de var hyggelige. Jeg blir så glad når noen kjenner meg igjen, vil ta bilde og hilser. Outfiten min er fra missguided, tror kjolen er utsolgt. 

Før Sara, Adrian og jeg tok toget hjem fra Oslo tok vi oss en kjapp matbit på Olivia, yummi ♥

Håper du likte innlegget! Er det noe du savner på bloggen? Skriv ned tips om hva jeg kan skrive om.

Jeg er slem

Får tilbakemelding på at folk mener jeg er slem. Jeg antar de mener at jeg SIER slemme ting. Jeg understreker sier liksom, fordi for meg finnes det en forskjell på å VÆRE slem og å si slemme ting. Jeg synes ikke selv at jeg er en slem person (kjenner egentlig ingen som synes de selv er slemme?), men ja, som dere vet så kan jeg si sårende ting dessverre. 

De som allerede har sett kveldens episode, har hørt meg si noe slemt til en annen deltager. Der har dere bevis igjen for at jeg med alkohol innabords, lirer av meg dritt. Er jeg stolt av hva jeg sier i episoden? Nei. Mener jeg det jeg sa? Absolutt ikke. Var det dumt å si det jeg gjorde? Selvfølgelig. 

Jeg tror det viktige her er at dere vet to ting om meg: 1. Gjør jeg feil, så rydder jeg opp etter meg. Jeg ber om unnskyldning for det jeg gjør som er feil. Og 2. Jeg lærer hele tiden og forsøker forbedre meg fra gang til gang. Sånn er jeg.

Når det er sagt, så har jeg likevel en lei følelse inne i meg nå når jeg vet programmet skal på lufta om noen timer. For jeg er faktisk veldig glad i den personen jeg sier noe stygt til i kveldens episode. Og selv om jeg har unnskyldt meg til vedkommende, så er det flaut og vondt å se det skje på nytt. Den personen jeg disser i kveldens episode er faktisk bare snill, god og vakker.  Det vet den personen at jeg synes og vi er gode venner med hverandre i dag ♥ hun er faktisk den jeg har mest kontakt med av deltakerne. 


Har du allerede sett dagens episode av ex on the beach? eller skal du se?

Hudpleie..

Reklame | EKSTRØM/HEIKKILA

I går var jeg innom Karianne på EKSTØRM/HEIKKILA for litt hudpleie. Er det en ting jeg har blitt mer opptatt av og ta vare på, så er det huden min. Jeg tok en melkesyre peel behandling fra Environ, det er noe jeg skal fortsette med noen ganger til før jeg går over på en annen behandling. Etter kun 1 behandling har alle urenhetene som jeg hadde igår gått vekk, assåå? hvor sykt er ikke det. Jeg er iallfall veldig fornøyd hittil!


Skjønne Karianne!

Jeg var så heldig som fikk med meg noen produkter hjem som jeg gleder meg til å prøve fremover. 


Eye make-up remover – denne herligheten skal jeg bruke for å rense vippe extensions.

Moisturising Toner – Gir fukt,stabiliserer hudens Ph, fjerner rester av eventuelt rens som er igjen på huden. Denne skal jeg bruke morgen og kveld. 

Cleansing lotion – Ansiktsrens som jeg bare skal bruke kveld, har jeg brukt sminke kan jeg bruke den 2 ganger.

Eye Gel – Øyekrem som kan brukes morgen og kveld. Nå i starten skal jeg bare bruke den enten morgen eller kveld, det velger jeg selv. 

AVST Gel – Innholder A-vitamin som er viktig for at huden skal fungere normalt og at man skal ha en frisk, sunn hud. 

Klinikken ligger forresten på Tøyen, 3 minutter å gå fra Tøyen t-bane stasjon. 
Håper du likte innlegget ♥

Lang dag..

Dette har vært en utrolig lang dag og jeg kjenner at jeg er totalt utslitt. Det ble ikke så mye søvn på meg, for jeg var så spent på å være med på direktesending av God Morgen Norge på TV2 og at jeg kanskje skulle forsove meg! Vil jo ikke virke helt amatør med å forsove meg og komme for seint til studio. Heldigvis kom jeg meg opp i tide og dro bort til Karl Johansgate hvor TV2 holder til. Der møtte jeg Henrik. Han hadde pynta seg med et par briller, hehe. Skjønneste!!

Vi var begge nervøse, for selv om vi har vært med på tv, så har ingen av oss blitt intervjua på direkte-tv før. Jeg kjente at nervene mine var i helspenn. Heldigvis var alle vi møtte hyggelige mot oss og veldig beroligende. Sminkøren som gjorde sminken min var veldig søt og små snakket med meg mens hun pudret meg. Programlederen Peter kom bort til oss før vi skulle på og da fikk jeg sagt fra at jeg var litt opptatt av å få fram at jeg er en hyggelig jente også. Siden alle tror jeg liksom bare er en bitch plutselig. Han hørte på meg og var veldig vennlig.

Så fikk vi på mygg – eller mikrofon som det egentlig heter – og da kjente jeg for alvor at jeg var sykt nervøs. Så plutselig satt vi i sofaen og var «live on air». Det var helt vilt! Jeg kjente jeg ble helt stressa først, men da Peter programlederen begynte å snakke, ble jeg litt roligere. Det var ikke vanskelige spørsmål som dere kanskje så? Jeg er stolt av den jeg er og er ikke flau over å ha vært med på Ex on the beach. Det er ikke Henrik heller selvfølgelig. Og så mot slutten stilte Peter det spørsmålet som jeg så gjerne ville bli spurt! Om åssen jeg er – og gjett hva jeg greide å gjøre da?? Jeg snubla i ordene mine, for jeg ble så glad for at han ga meg sjansen til å forklare meg. Sååå typisk!
Så jeg endte med å si noe sånn som «jeg er en snill og god jente, jeg vil jo ikke noen noe godt». Asså om folk ikke skjønner at jeg sa feil der, da er det synd. Jeg mente selvsagt å si at jeg vil alle bare godt. Men de som vil misforstå, de misforstår. Haters gonna hate uansett.Forresten hadde jeg på meg den nye blusen min! Husker dere den som jeg kjøpte da jeg var på shopping med Nora her om dagen? Den er fra Gina Tricot. 
 

 

Sommerfugler i magen

Akkurat nå så er jeg på vei inn til Oslo for å være gjest på God Morgen Norge! Må si jeg sitter med sommerfugler i magen på toget. Har egentlig ikke gått helt opp for meg at jeg skal være gjest der, shiiiit. Følelsen er i alle fall ubeskrivelig! Tenk at jeg Melina får en slik mulighet, den muligheten skal jeg bruke godt. Jeg ønsker å vise den norske befolkingen hvem jeg egentlig er. For jeg er en jordnær jente med mye glede og humor. Og ikke en som bjeffer til en hver tid.. Dette vil være kult, spennende og gøy på engang. Får håpe Henrik ler latteren sin og at vi ikke sier noe for drøyt på direkten som vanlig. Hehehe!

I går hadde jeg en veldig fin dag sammen med Hao, min fine. Er så glad i han, energien han sprer rundt seg er så god. Kom hjem med et stort smil om munnen, trenger litt Hao energi hver dag. Vi satt oss ned på Fabbrica i Fredrikstad ved bryggekanten. Vi begge bestilte oss en pizza hver med smak av parma skinke. Yummi! Elsket maten og ikke minst servicen! Så om du skal ut å spise i Fredrikstad så anbefaler jeg virkelig det stedet og ikke minst pizzaen jeg spiste. Den heter “La Fabbrica”. Toppen av det hele unnet vi oss to forskjellig dessert som vi tok på deling. Guuud så nydelig de var! Panna Cotta og Tiramisu, mmm..


Fine Hao!Håper du likte innlegget! 

Jeg er gjest i..

I går skjedde det noe gøy, spennende og litt skummelt på en gang! Med en gang jeg leste meldingen jeg fikk av presseansvarlig på TVNORGE fikk jeg ordentlig sommerfugler i magen og gledestårer, jeg skrek i glede og løp ut til mamma. Masse tanker raste gjennom hodet mitt på engang, tenk at jeg er så heldig som får muligheten til dette. 

Jeg ønsker å komme med en liten (stor) nyhet, er du en av de morgenfuglene som klistrer deg foran tv-skjermen om morgenen. Da er det bare til å holde øynene ekstra godt oppe i morgen, da gjester nemlig Henrik og jeg det kjente morgenprogrammet på TV2 – God Morgen Norge. Det at jeg er så heldig som får muligheten til dette, er jeg så glad og takknemlig for.


 Vil du vite hva vi skal snakke om der? se på da vel!

På jakt etter..

Som du vet var jeg på shopping i går med Nora. Da så jeg etter litt klær til høsten. Jeg er en jente som liker å synes litt, så jeg er alltid på utkikk etter noe som ikke alle andre har. Så når jeg går i butikker, ser jeg alltid etter plagg som jeg kan få justert litt på sånn at de blir litt mer «meg». Enten ved at jeg setter på et belte eller tenker på hva jeg kan style det med. Jeg er veldig opptatt av at klærne skal sitte pent på meg. Jeg er stolt av hvordan jeg ser ut og er derfor ikke flau for å vise meg fram. F.eks den badedrakta jeg hadde på Ex on the beach, fikk jeg sydd inn, sånn at den satt litt bedre på meg.

Men jeg fant ikke noe spesielt av høstklær men jeg fant en fin bluse som ble med meg hjem, så fant jeg en outfit som passer perfekt til helgens aktiviteter som jeg skal kjøpe etterpå. Kan lage et nytt innlegg om innkjøpet mitt, om dere vil?

Dagens planer er at jeg skal møte min kjære venn, Hao. Vi skal ut å spise, det gleder jeg meg masse til. Hao er en super snill gutt med masse energi og positivitet. 
 
All natural, dette bilde er fra 2014. Tenk det! Tiden går så fort. 

Senere i dag kommer det et innlegg om en stor nyhet jeg har til dere, stay tuned <3