Jeg blir rørt

Tusen takk for alle de koselige tilbake meldingene jeg har fått etter gårsdagens episode. Blir så utrolig glad. Ja, jeg kalte inn til husmøte i villaen etter krangelen, for selvom jeg liker drama og action, så bør man kunne snakke om ting og bli venner igjen etterpå. Jeg er ikke så opptatt av å kommentere hvem som sa hva eller sånn lengre. Mer at vi ordnet opp og ble venner igjen før vi skulle legge oss. Men tusen takk til dere som skrev hyggelig tilbake meldinger, noen virket litt overrasket over at jeg er sånn, haha.  Men jeg er altså en jente med mer enn 1 side ♥

Når jeg reiste ned til Mauritius så reiste jeg jo med en innstilling for å skape bra TV, det var å lage mye drama, ha det lættis og ikke minst gi litt faen (?) Det fikk jeg jo til, uansett tid på døgnet. Men jeg kom hjem med mye lærdom, den dag i dag- så er jeg lei drama.

Her er noen av de hyggelige meldingene jeg har mottatt, blir virkelig rørt. Jeg elsker dere alle ♥

 

Uken som gikk

Ukens høydepunkt
På torsdag ble jeg invitert til å bli intervjuet av Vegard Harm. Herregud jeg digger den fyren. Han er jo bare gal – litt sånn som meg! Han har samme humor som meg og jeg fikk helt lættis sånn at jeg fikk vondt i magen. HJELP! Og møte en som jeg har sett masse på og som jeg synes er kul, var dritgøy. Love yaah!

Ukens motivasjon 
Jeg har fått en skikkelig motivasjon til å satse på det jeg vil holde på med fremover, både bloggen, instagram og ikke minst starte med youtube

Ukens nedtur 
Rakk ikke få det nye simkortet mitt før jeg dro til Bergen, sinnsykt kjipt

Ukens sang
Neelix – waterfall. Favoritt sangen min, jeg elsker house og denne får meg alltid i godt humør

Ukens glede
På fredag reise jeg til Bergen for å besøke Nora, på lørdag samlet vi masse gode venner på vorspiel og hadde det utrolig hyggelig! 

Ukens outfit 


Skjørt – HM Sko – DINSKO Body – MISSGUIDED 

Ukens tanke
Etter premieren av Ex on the beach har livet mitt snudd seg på godt og vondt. Det har virkelig vært en berg og dalbane , alle vil ha en bit av kaken, men jeg har bestemt meg for å takke ja til det som vil gi meg noe langsiktig og ikke minst det som er gøy. Fokusere på alt som er positivt og ikke negativt! 

Jeg hater..

Jeg hater mandager, men søndager mer!

Så var det mandag og jeg skal ikke late som om jeg er en av dem som liksom omfavner en ny uke med nye utfordringer og late som om det er så stas. Jeg liker egentlig ikke mandager og sånn er det. Men søndager er faktisk den dagen i uka jeg liker aller minst. Hvorfor? Det er fordi 9 av 10 søndager bare er helt jævlige. Som regel så er jeg sliten etter lørdagen og orker ikke gjøre noe som helst på en søndag. Jeg kan liksom tåle søndagen litt bedre om lørdagskvelden var verdt det, men noen ganger blir ikke lørdagene helt som forventa og da blir søndagen dobbelt så kjip. Noen som kjenner seg igjen?

Men heldigvis kom jeg meg gjennom søndagen sammen med Nora og litt serier og god mat. Så nå er det blitt mandag og vi får se hvordan denne uka blir. I kveld slipper de ny episode av Ex on the beach på Dplay og den er jeg veldig spent på å se. 

Planen i dag er egentlig å reise til Inger og Sandra, bare slappe av og kose oss. Elsk på jentekvelder! 


(bilde lånt fra pinterest)

Ha en fin kveld ♥

Hvordan blir jeg oppfattet egentlig?

På søndager blir det innimellom til at jeg har tid til å tenke gjennom en del ting litt ekstra. I dag er en sånn søndag hvor jeg har tenkt på hvordan jeg blir oppfattet av andre og åssen jeg selv oppfatter andre folk. Både folk jeg kjenner og ikke kjenner.

Siden Ex on the beach har hatt premiere, er det mange som har hatt mange meninger om meg og hvordan jeg er som person. Det er helt greit at folk har sine oppfatninger om meg ? jeg har jo mine meninger om andre folk, så jeg tenker dette er helt normalt. Det jeg derimot ikke synes er helt normalt, er å sette seg ned å skrive dette til en person man egentlig ikke kjenner. Altså å skrive hat og dritt til en fremmed person. Kan godt være at de føler de kjenner meg, siden de har sett meg på tv, men de kjenner meg jo ikke på ekte. Så sånt forstår ikke jeg vitsen med egentlig, men tydeligvis er noen folk sånn at de føler de har oppskriften på åssen man skal være og oppføre seg. Jeg tipper de samme folka ikke kommer til å forandre seg uansett hva jeg måtte mene om dem og deres oppførsel. Så hvorfor tror de liksom at jeg kommer til å forandre meg, bare fordi de mener jeg burde bli en annerledes person?  

Jeg er som jeg er. Jeg har fått høre at jeg tar så masse plass inne i villaen og at jeg er dramatisk. Ja, jeg vet at jeg er sånn. Og det innrømmer jeg også, både på Ex on the beach og sånn til vanlig. Når vi spiller Pad eller Sannhet for første gang og Inger sier at jeg er den personen hun liker minst inne i villaen, så tar jeg det til meg. Jeg later ikke som om jeg ikke skjønner hva hun snakker om liksom. Jeg er klar over det. For det er sånn jeg er. Jeg er ikke stille, sjenert eller forsiktig av meg eller hvisker når jeg snakker. Alt det tror jeg at dere har sett at jeg ikke er  ha ha 😃  Jeg er en jente som snakker mye og er tydelig og tar plass. Jeg har ikke tenkt å forandre så mye på det, for jeg er som jeg er. Selvsagt kan jeg tilpasse meg situasjoner og andre mennesker, men jeg kan ikke bli motsatt av hvordan personligheten min er. Da hadde jeg bare endt opp med å bli fake og uærlig. Så får jeg heller være meg selv sånn som jeg er på godt og på vondt – og som alle andre forsøker jeg å gjøre så godt jeg kan.

Som dere vet så er Inger og jeg veldig gode venner i dag. Inger er en fin jente som ser meg for den jeg er og jeg ser henne som den hun er. Vi er ulike, men liker hverandre likevel, kanskje nettopp fordi vi er så forskjellige. Hun er mer rolig enn meg og det synes jeg er fint, for jeg ville aldri finne på å forvente at hun skulle bli som meg. Og Inger ville aldri forventa at jeg skulle bli som henne. Begge vi to aksepterer at folk er forskjellige og vet at de som kjenner oss og er glad i oss, aksepterer oss akkurat sånn som vi er på godt og på vondt. Så får heller fremmede folk mene og synse så mye de vil om åssen vi liksom ´burde´ være og hvordan vi ´burde´ oppføre oss. Jeg følger hjertet mitt og gjør så godt jeg kan ♥