JEG SKAL DELE UT PRIS

Hei dere ♥
Akkurat nå er jeg hos venninnen min Jamilla i Moss, utrolig koselig. Vi har hatt en skikkelig kozy jentedag noe jeg trengte, er så godt å se snuppa mi igjen .Vi startet selvfølgelig dagen med å shoppe siden det er black friday og da kan man komme over noen kupp. Selvfølgelig fant jeg noen godbiter som ble med meg hjem. Etter vi hadde handlet og tittet ferdig dro vi hjem til Jamilla for å lage litt mat, det ble nachos som stod på menyen i dag, døds digg! 

 

HERREGUUD DERE!! IMORGEN SÅ SKAL JEG NOE STORT, JEG SKAL DELE UT PRIS PÅ P3 GULL!!!
Det gleder jeg meg masse til, jeg skal dele ut prisen med Henrik fra ex on the beach. Assååå- det hadde jeg aldri sett for meg et år tilbake.
Ønsk meg lykke til for det trenger jeg! 

Vi blogges, ha en fin fredag videre<3 

Jeg svarer på ryktene

Igår la jeg ut instastory om du har hørt noen rykter om meg, hehe. Må le litt, folk har tydeligvis hørt mye rart om meg, nå får dere svar på noen av de. Bare så det er sagt, så skal man ikke høre på rykter!

Har hørt rykter om at du skal lage en til sang
Det har vært litt snakk om det faktisk. Etter jeg la ut sangen min “bitch, hør her!” fikk jeg ekstremt mange forespørsel om jeg kan lage russesanger, så hvem vet. Kanskje jeg overrasker med det!

Har hørt rykter om at du er drit lættis
Jeg vil vel si at jeg er ganske morsom og tar meg selv lite høytidelig. 

Har hørt rykter om at du gir faen i alle
Jeg er en jente som setter alle andre foran meg selv, jeg vil at alle rundt meg skal ha det bra.

Har hørt rykter om at du er gravid
Haha, det spørsmålet må jeg bare le av. Jeg får så mange meldinger og spørsmål om at jeg er gravid, og det er jeg ikke. Jeg skal ikke bli gravid med det første. 

Har hørt rykter om at du bor sammen med Inger fra ex on the beach
Ja, jeg har bodd sammen med Inger i noen mnd. Åh jeg er så glad i den jenta der ♥

Har hørt rykter om at du har tatt slankeoperasjon
Haha, sykt rykte. Nei, det har jeg ikke og det vil jeg nok aldri gjøre. 

Har hørt rykter om at du har operert ansiktet ditt
Nei, jeg har ikke operert ansiktet mitt. Men jeg har tatt fillers i leppene og botox i pannen. 

Har hørt rykter om at du har ligget med Daniel etter ex on the beach
Nei, det har jeg ikke. Daniel er en snill gutt og han er bare en kompis. 


Nok svar på rykter for denne gang. Håper du likte innlegget!

Long time no see

Gud, så fort tiden går. Nå er det jo en stund siden jeg har blogget- og skal jeg være ærlig så har jeg savnet det. Jeg er jo en tenker, sant. Så det dukker stadig opp nye ideer og ting i hode mitt, og det vil jeg selvfølgelig dele med leserne mine. Jeg håper dere har det fint, for jeg har det veldig fint om dagen selvom jeg er sliten av all fartingen. 

Siste mnd har jeg egentlig flydd hit og dit, jeg er jo en eventyrlysten sjel som vil få med meg alt, spesielt når det kommer til venner, familie, nye mennesker og eventer. Akkurat nå er jeg hjemme hos mamma for å slappe av noen dager, jeg skulle egentlig reise til Stockholm imorgen på party cruise, men det droppet jeg for jeg er helt utslitt. Så da får jeg bruke tiden på å slappe av, være med mamma og besøke vennene mine her nede på Østfold. Koselig ♥


Kom gjerne med litt forslag om hva du vil lese på bloggen min!